Leergierige hbo’er ondersteunt technisch-commerciële processen bij dé specialist in slijtagebeperking

Wivé-techniek is specialist in verduurzaming en standtijdverbetering. Dat wil zeggen dat we bedrijven helpen met het slijtagebestendig maken van machines en installaties op plekken waar het schuurt, wrijft, klopt, botst, mengt, zeeft, pompt, blaast, scharniert en schraapt. Onze adviezen en slijtvaste materialen en producten zorgen dat bedrijven minder vaak onderhoud hoeven te plegen en dus lekker door kunnen werken. Wij leveren maatwerk aan onder meer baggeraars, beton- en asfaltproducenten, recyclingbedrijven en staal-, glas en meelfabrieken als Tata steel, Rockwool, Saint Gobain en Koopmans. Een boeiende werkomgeving voor een nieuws- en leergierig commercieel talent (m/v) als

medewerker Binnendienst

Nunspeet, 40 uur per week

Je werkt op kantoor in Nunspeet als ondersteuner van een vaste vertegenwoordiger-partner in de buitendienst. Hij haalt offerte-aanvragen binnen. Jij zorgt dat die zo helder en compleet mogelijk uitgezet worden. Je laat eventueel tekeningen maken, vraagt prijzen bij leveranciers, stelt een mooi offertedocument op en stuurt dit naar de klant. Leidt zo’n offerte tot een order, dan zorg jij weer dat de bestelde materialen en eventuele bijbehorende (montage)diensten ook volgens afspraak bij de klant geleverd worden. Bij dit alles heb je veelvuldig contact met je binnendienstcollega’s, onze technisch tekenaar, het magazijn, je buitendienstpartner en onze projectmanager. Interessante facetten aan dit werk:

 • het werkterrein: hoogwaardige techniek in de (zware) industrie;
 • hecht team in een moderne en ergonomisch optimale werkomgeving;
 • veel contacten met buitendienst en leveranciers (ook Engels en Duits);
 • meedraaien in complexe projecten in samenwerking met projectmanager.

Sterke organisator met open instelling
Voor deze baan komen wij graag in contact met een ijzersterke coördinator van administratieve processen met technische affiniteit en liefst kennis van technische tekenprogramma’s als AutoCAD en/of Solid Works. Misschien heb je ervaring als werkvoorbereider of in de technische uitvoering? Of misschien heb je een technische opleiding afgerond? Hoe dan ook, je kunt goed organiseren en systematisch werken en houdt ook onder druk het hoofd koel. Het maakt verder niet zo veel uit of je relevante ervaring hebt. Ons werkterrein is zó specialistisch dat we je sowieso uitgebreid zullen inwerken. Concrete functie-eisen zijn:

 • door opleiding en/of ervaring bereikt (technisch) hbo-functioneringsniveau;
 • open, positieve instelling, communicatieve kracht en gevoel voor humor;
 • vermogen snel het vakgebied te doorgronden en zelfstandig te werken;
 • kennis van Excel en Word en liefst ook Engels en Duits is een pre.

Ontwikkeling vanuit een vaste baan
Dit is een interessante baan voor iemand die zich wil specialiseren in customer support in een complexe en boeiende technische omgeving. En dat bij een serieuze, financieel gezonde werkgever die graag investeert in nieuw talent. Wij zullen je uitgebreid inwerken in zowel de functie als ons vakgebied, en bieden je ook op lange termijn legio mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Andere positieve punten zijn:

 • ruimhartig opleidingsbudget… leer wat je wilt;
 • meer dan marktconform salaris;
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • de zekerheid van een vaste baan bij een financieel kerngezond bedrijf.
Interesse? Kijk voor een impressie van Wivé op www.wive-techniek.nl en vooral naar de bedrijfsfilm op de homepage. Voor meer informatie over ons bedrijf en deze specifieke functie kun je altijd contact opnemen met Ronald Cleijsen, telefoon 06 21 59 04 93 of rc@wive-techniek.nl